WordPress Thema's

Een WordPress thema bepaalt het ontwerp en de uitstraling van een website. 

Met een WordPress thema wordt het ontwerp en de uitstraling van een website bepaald. Op basis van een ontwerp kunnen wij een thema ontwikkelen voor uw website, zodat uw website perfect bij uw bedrijf past. Maar ook een bestaand thema kunnen we aanpassen zodat deze (weer) voldoet aan uw verwachtingen.

slider
developer activity

Ontwikkeling van WordPress Thema's

De ontwikkeling van een eigen WordPress Thema geeft u de mogelijkheid om uw website er precies zo uit te laten zien als u wilt. Geen overbodige functies die de snelheid negatief kunnen beïnvloeden, maar juist een supersnelle website. Wij werken over het algemeen op basis van een aangeleverd ontwerp en kunnen de meest gangbare bestandsformaten aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Adobe Photoshop / Illustrator, Sketch en Affinity Designer / Photo / Publisher bestanden. Ook het maken van een ontwerp kunnen we desgewenst voor u verzorgen.

Bestaande WordPress Thema's aanpassen

U heeft een thema gekocht of (misschien al jaren geleden) door iemand anders laten ontwikkelen, maar wilt toch enkele aanpassingen laten doorvoeren. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben ervaring met diverse veelgebruikte commerciële thema’s en page builders, maar ook met maatwerk, dus er is altijd een passende oplossing te vinden

settings

Enkele van onze opdrachtgevers

steps

Enkele voorbeelden

We hebben al heel wat WordPress Thema’s ontwikkeld en aangepast. Enkele voorbeelden zijn de bekende thema’s van Elegant Themes (Divi), ThemeIsle (Hestia, Neve), ThemeFusion (Avada), OceanWP en Astra. Ook hebben we veel ervaring met bekende Page (en Theme-) builders als Bricks Builder, Oxygen, Elementor, Beaver Builder, Divi Builder en Visual Composer.

Vraag nu uw gratis gids "In 5 stappen een succesvolle website" aan!

Schrijf u in om onze tips te ontvangen, te beginnen met een uitgebreide gids!

We haten SPAM en beloven uw e-mail adres veilig te houden.
Dit is onze privacy verklaring.

Wij maken gebruik van cookies om onze website zo goed mogelijk te laten werken.
Meer informatie? Lees onze privacy verklaring

Gratis handleiding ontvangen om uw WordPress website veilig te houden?

Schrijf u dan nu in om onze tips te ontvangen, te beginnen met een uitgebreide handleiding!

We haten SPAM en beloven uw e-mail adres veilig te houden.
Dit is onze privacy verklaring.