Over ons

Gespecialiseerd in WordPress, niet alleen omdat het goed werkt, maar ook omdat we het leuk vinden!

We bestaan al sinds 2006 en we hebben ons volledig gespecialiseerd in WordPress oplossingen. We kennen WordPress goed, het werkt goed, en we vinden het ook nog eens leuk! We bouwen WordPress Plugins, WordPress Thema’s en Onderhouden en Beveiligen WordPress websites

Deze diensten bieden we niet alleen rechtstreeks aan eindklanten, maar doen dit ook voor andere bureau’s, via onze Whitelabel Oplossing.

about me
decide

Waarom WordPress?

Inmiddels draait meer dan 34% van alle websites op WordPress. Dit zijn niet alleen kleine websites, maar ook grote websites zoals TED, Whitehouse.gov, Reuters, The New Yorker en Techcrunch. Zelfs de websites van Sylvester Stallone, Kobe Bryant, Justin Bieber en Katy Perry maken gebruik van WordPress! Daarnaast is er een enorme community beschikbaar waardoor er onvoorstelbaar veel Plugins, Thema’s én hulpbronnen beschikbaar zijn.

Geen Vendor Lock-In

Er zijn veel bureau’s met een eigen CMS, waardoor u wordt verplicht om licentiekosten te betalen, vast zit aan dat bureau voor eventuele uitbreidingen of aanpassingen, en u niet zomaar uw website kunt verhuizen naar een andere partij. 

WordPress is een Open-Source systeem wat betekent dat het vrij te downloaden en aan te passen is, maar ook dat u eenvoudig kunt wisselen van webbureau.

moving forward

Enkele van onze opdrachtgevers

Over ons 3

Wie zit er achter Alterview?

Alterview wordt gerund door Gert Wierbos, geboren in 1983, vader van 3 kinderen en al bijna 30 jaar “met computers bezig”. Fan van Apple en WordPress, en teveel hobbies om op te noemen, al hebben ze eigenlijk allemaal met techniek te maken.

In 2006 is Alterview opgericht en sinds die tijd hebben we ons steeds meer gespecialiseerd richting WordPress en hiermee al vele klanten van dienst mogen zijn.

Vraag nu uw gratis gids "In 5 stappen een succesvolle website" aan!

Schrijf u in om onze tips te ontvangen, te beginnen met een uitgebreide gids!

We haten SPAM en beloven uw e-mail adres veilig te houden.
Dit is onze privacy verklaring.

Wij maken gebruik van cookies om onze website zo goed mogelijk te laten werken.
Meer informatie? Lees onze privacy verklaring

Gratis handleiding ontvangen om uw WordPress website veilig te houden?

Schrijf u dan nu in om onze tips te ontvangen, te beginnen met een uitgebreide handleiding!

We haten SPAM en beloven uw e-mail adres veilig te houden.
Dit is onze privacy verklaring.