Portfolio

Een kleine selectie van ons werk kunt u hier vinden. 

PensioenVizier

Voor PensioenVizier hebben we een mooie upgrade mogen uitvoeren van hun bestaande WordPress website. Zowel technisch als visueel is de hele website aangepakt. Na een initiële site-check hebben we de website technisch geoptimaliseerd zodat deze veel sneller geladen kon worden, en hebben we de stijl van de website compleet aangepakt om rust en betrouwbaarheid uit te stralen. Na deze aanpassingen blijven we de website doorlopend verbeteren om conversies te verhogen. 

Nieuwsgierig geworden? 
Bekijk de website van PensioenVizier hier.

Portfolio 9
Portfolio 10

JWP Montagetechnieken

Voor JWP Montagetechnieken hebben we een complete website mogen ontwikkelen op basis van een aangeleverd ontwerp door RTRN. De website is zeer gebruiksvriendelijk opgezet door gebruik te maken van vastgestelde content blokken en een aparte product en vacature sectie aan de achterkant. 

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk de website van JWPMontagetechnieken hier

DomeinOpMaat.nl

Onder de naam DomeinOpMaat.nl bieden wij Webhosting en Domeinregistratiediensten aan. We hebben ervoor gekozen om dit onder een andere naam te doen om wat meer duidelijkheid te geven voor u, en voor onszelf. De website zelf hebben we volledig ontwikkeld met WordPress, in combinatie met WooCommerce en heel wat custom code. 

Nieuwsgierig geworden? 
Bekijk de website van DomeinOpMaat.nl hier

Portfolio 11
Portfolio 12

Forum Bout Advocaten

Voor Bout Advocaten hebben we samen met Soul Kitchen een forum mogen ontwikkelen op basis WordPress en BBPress, aangevuld met custom code, voor onder andere spoedvraag notificaties.

Nieuwsgierig geworden? 
Neem dan contact met ons op!

Ons Whitelabel werk

Natuurlijk hebben we nog veel meer werk gedaan dan bovenstaande projecten. Het merendeel van ons werk bestaat uit werk voor andere bureau’s, dat we natuurlijk niet openbaar kunnen delen. 

Toch benieuwd wat voor oplossingen we voor andere bureau’s hebben geleverd? Neem dan contact met ons op!

settings

Enkele van onze opdrachtgevers